Hírek

2014.05.26. 18:40

Gyümölcsös ízvarázs

Dunaújváros - Itt a nyár, megérkezett lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága újabb remek receptúragyűjteménye a Gyümölcsös finomságok könyve.

Szabó Szabolcs

A testi gyönyör érzéki élmény, éppen úgy, mint a tiszta szemlélet vagy a tiszta érzés, amellyel egy szép gyümölcs tölti el a nyelvet, nagy, végtelen tapasztalást és tudást nyújt a világról véli Rilke, a költő. Ehhez a gondolathoz társul szerényen a Pannon Lapok Társasága legújabb kiadványával, az olvasóink által összeállított Gyümölcsös finomságok könyvével írja a hiánypótló kötet ajánlójában Kázmér Judit, lapcsoportunk stratégiai ügyvezető igazgatója. Itt a nyár, már megérkeztek az első hazai friss gyümölcsök és remélhetően a következő hónapokban sem lesz okunk panaszra, így itt az ideje, hogy egy kicsit átalakítsuk étrendünket, fogyasztási szokásainkat és az évszaknak megfelelő ízes és egészséges gyümölcsök sokasága kerüljön terített asztalunkra. Természetesen nem mindegy milyen formában és milyen íz és vizuális élményt nyújtva számunkra. Ehhez nyújt fontos és pontos segítséget a a PLT napokban megjelent új szakácskönyve, amelyet egyaránt forgathatnak a konyhai erőpróbákkal még csak most ismerkedők és a rutinos ínyesmesterek is.

Hűséges olvasóink már évek követik és használják lapcsoportunk tematikus szakácskönyveit, amelyek szinte már családtaggá váltak otthonainkban. Az új kötet koncepciója ezúttal is a korábbi évek már megszokott és kedvelt sikerreceptet követi. Olvasóink által beküldött receptekből remek szakemberek válogatták egybe a Gyümölcsös finomságok könyvének anyagát. A kitűnő és ötletes levesek, mártások mellett gyümölcsös húsételek, fagylaltok, krémek, parfék, gyümölcstorták és sütemények várják, hogy a kötet lapjainak tippjeti felhasználva a család asztalára kerüljenek. A hagyományokhoz híven a Dunaújvárosi Hírlap terjesztés területéről is szép számmal érkeztek olvasói receptek, a legjobbakkal pedig a könyvben is találkozhatunk. Szerzőink között vannak már rutinos beküldök és tehetséges fiatalok is.

Ezúton is köszönjük Horváth Dénesnek, Katona Mihálynénak, Kéri Jánosnak és Kéri Jánosnének, Kovács Krisztinának, Kovács Sándornak, Rabi Lajosnének, Szabó Józsefnének, Szadeczkyné Rédl Juliannának és Talpai Tibornének, hogy ötleteikkel, receptjeikkel gazdagították a szakácskönyet, amely már kapható ügyfélszolgálati irodánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!