Hírek

2015.02.08. 14:40

Esküvőkiállítás volt Dunaújvárosban

Dunaújváros – Egy életre szóló, felejthetetlen nap hozzávalói... A vendégekkel beszélgetve kiderült az Esküvő kiállításon, hogy még Bogyiszlóról is érkeztek Dunaújvárosba leendő örömszülők, házasulandó lányok, mert kíváncsiak voltak az itteni menyasszonyi ruha felhozatalra. Hasznos információkat szereztek, keresték a szolgáltatót, aki valóra váltja az elképzelt csodát.

Körmendi Erzsébet

Habos menyasszonyi ruhák, csábos szempillacsodák, rafinált frizuraköltemények, mesteri sminkek, húsleves, pörkölt, sütemény és torta ízorgia vagyis volt minden a szombati esküvő kiállításon, ami szemnek, szájnak ingere. Az egyik vendégtől, Szente Juliannától megtudtuk, hogy ők Bogyiszlóról érkeztek, és azért tették meg az utat Dunaújvárosig, mert a lányának áprilisban lesz a menyegzője, és ruhát még nem választottak. Minden mást leszerveztek a szülők, a fiataloknak meglepetés lesz minden, a teremdekorációt is beleértve.

Cseke Richárd vőlegény, Konics Vénusz menyasszony ruhát mutatott be

Agócs Dórának az unokatestvére menyasszony, és az esküvő még nincs kitűzve, de eljöttek vele a kiállításra felmérni a terepet. Dóra elképzelhetetlennek tartja, hogy ne az ifjú pár szervezze meg a saját lakodalmát, úgy ahogyan szeretné. Nos, a kiállításon megtaláltak hozzá mindent. Balogh Amandától megismerhették a ruhatrendeket, Tüske László mögé felülhettek az esküvői hintóra, Fónad Attila a frizurához adott tanácsot, Szabóné Palkovics Kata a virágdekoráció, Sztanóné Szalkai Barbara a gyűrű, Horváth Attila az ételek,Német Norbert a sütik, torták kiválasztásában segített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!