Hírek

2015.12.21. 18:29

Hajrában az Adventi Forgatag

Dunaújváros - Hajrájára fordult az idei Adventi Forgatag, amely az utolsó két napon is számos remek programmal várja az érdeklődőket.

Szabó Szabolcs

Színpadon a Pentele Ska Club, amely hamisítatlan ska muzsikával örvendeztette meg híveit az Adventi Forgatagban
Fotó: Zsedrovits Enikő

- Vegyék fel a pozíciót, egyik kézben a forralt bor, a másikban kürtös kalács - ezen gyakorlatsort ajánlotta az Adventi Forgatag hétfő esti közönségének a helyi erőkből álló Pentele Ska Club, amely szép szokásához híven ezúttal is remek hangulatú bulit hozott össze a főtéren, csakúgy mint az őket követő Digitál. A december 12-én indult ünnepváró programsorozat még két napon át várja az érdeklődőket a főtéren. Kedd délután 17 órától a tehetséges Spartan Cheer Grils tánccsoporté a színpad, majd este fél hattól a Fun Company, míg 19 órától a Soubreakers koncertje szórakoztatja az egybegyűlteket. A zárónapon, szerdán is nagyot szól majd a Forgatag. A 17 órakor kezdődő New City Dance Team bemutatója után fél hattól érkezik a Kelemen Angelika és Barátai névre hallgató formáció számos örökérvényű slágerrel.

Az idei adventi vásárt pedig a népszerű Fourtissimo koncertje zárja 19 órától a város főterén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!