Hírek

2016.05.30. 17:06

Hármas tűzoltósiker: Dunaújvárosiak uralták a dobogót a versenyen

Pécs - A hétvégén zajlott a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által rendezett I. Misina Tűzoltó Toronyfutó Verseny Pécsett, a Misina tetőn, a TV-toronyban. Három dunaújvárosi tűzoltó indult, mindhárman dobogósok lettek.

Balla Tibor

Természetesen köztük volt Orosz Tamás, a VÉD-SZ kft. létesítményi tűzoltója is. Természetes, hiszen minden megyei lépcsőfutáson ott van/volt, és már kétszer teljesítette a SOTE 22 emeletét. Az ötvenhárom regisztrált indulót három korcsoportra osztották, Tamás és két társa a 40 év feletti kategóriában indult.

A boldog nyertesek: Rafai Tibor, Orosz Tamás és Lemler Róbert. Fotó: Amatőr

A végeredmény impozáns, hiszen a chipes időméréssel zajló versenyen az első helyet Orosz Tamás szerezte meg 3:33-as idővel, ráadásul abszolút negyedik lett, a második Rafai Tibor volt 3:48-as idővel, harmadikként pedig Lemler Róbert végzett 4:02-es időeredménnyel. Mindhárman a VÉD-SZ Kft. létesítményi tűzoltói. Összehasonlításképp: a 18-29 éves kategória győztese 3:03 alatt teljesítette a 438 lépcsőfokot a 26 emeletes épületben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!