Hírek

2017.05.22. 18:30

Határtalan látogatás - Válaszút községből, egy szakképző iskolából érkeztek

DUNAÚJVÁROS Erdélyi szakképző iskola tanulóit látja vendégül a héten a Határtalanul program keretében a Lorántffy iskola. Hétfőn érkeztek, és a hét végéig maradnak.

Balla Tibor

Tegnap kora délután fékezett az erdélyi Kallós Zoltán Alapítványi Iskola 31 diákját és 3 nevelőjét szállító autóbusz a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete elé.

Kissé fáradtan, de az új élményekre kiéhezve érkezett a kollégiumhoz a csoport

A vendégeket Pocsainé Varga Veronika, a Lorántffy igazgatója, és Marczona Tamásné fogadta a kollégium előtt. Válaszút községből, a mezőgazdasági technikusokat képző iskolának három évfolyama érkezett ide, köztük vannak olyanok, akik még soha nem jártak Magyarországon, de akadnak olyanok is, akik a megye határát sem lépték még át, így vélhetően sok szép emlékkel távoznak majd. Erre biztosíték, hogy a tervezetben van sok kedvükre való program, és nem csak a városban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!