Jó hangulatú, színvonalas kamarai bál

2016. február 15., 21:45 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Dunaújváros - A szombati rendezvény hatodik volt a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett bálok sorában, méltó volt az előzőekhez, és méltó arra, hogy legyen még sokadik is...
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mint arról már beszámoltunk, a bálon adták át az Év Vállalkozása díjakat. A hivatalos részen túl most igyekeztünk képekben is érzékeltetni: milyen hangulata volt a rendezvénynek. A vacsora előtt a dunaújvárosi Show Time csoport, valamint Varga Zsuzsi és Kálmán Károly műsora vonta magára a vendégek figyelmét.

A gasztronómiai élményeket követően megtelt a táncparkett, hiszen a Perfect Show Band színvonalasan előadott hazai és nemzetközi számokkal, a bálozók igényeihez, a hangulat emeléséhez igazodó válogatással biztosította, hogy soha ne „üljön le a buli".

Dér Heni a táncolók gyűrűjében: magával ragadta a közönségét, és mert elvegyülni közöttük, mondjuk, az ő adottságaival tehette is. Fotó: Ady Géza

Jól időzített csúcspontja volt az estének Dér Heni fellépése. Éjfélkor azután Fortuna kapott szerepet, a vonzó tombolanyeremények reményében sokan várták a sorshúzást. Összesen hatszáznegyvenegy tombolát vásároltak, háromszázhúszezer-ötszáz forintért. A befolyt pénz a fiatal szakemberek és szakiskolások európai és világversenyekre való felkészülését, eredményes szereplésének díjazását segíti.

Körmendi Erzsébet

2016. február 15., 21:45 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...