Hírek

2016.02.14. 20:09

Jó hangulatú, színvonalas kamarai bál

Dunaújváros - A szombati rendezvény hatodik volt a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett bálok sorában, méltó volt az előzőekhez, és méltó arra, hogy legyen még sokadik is...

Körmendi Erzsébet

Mint arról már beszámoltunk, a bálon adták át az Év Vállalkozása díjakat. A hivatalos részen túl most igyekeztünk képekben is érzékeltetni: milyen hangulata volt a rendezvénynek. A vacsora előtt a dunaújvárosi Show Time csoport, valamint Varga Zsuzsi és Kálmán Károly műsora vonta magára a vendégek figyelmét.

A gasztronómiai élményeket követően megtelt a táncparkett, hiszen a Perfect Show Band színvonalasan előadott hazai és nemzetközi számokkal, a bálozók igényeihez, a hangulat emeléséhez igazodó válogatással biztosította, hogy soha ne „üljön le a buli".

Dér Heni a táncolók gyűrűjében: magával ragadta a közönségét, és mert elvegyülni közöttük, mondjuk, az ő adottságaival tehette is. Fotó: Ady Géza

Jól időzített csúcspontja volt az estének Dér Heni fellépése. Éjfélkor azután Fortuna kapott szerepet, a vonzó tombolanyeremények reményében sokan várták a sorshúzást. Összesen hatszáznegyvenegy tombolát vásároltak, háromszázhúszezer-ötszáz forintért. A befolyt pénz a fiatal szakemberek és szakiskolások európai és világversenyekre való felkészülését, eredményes szereplésének díjazását segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!