Hírek

2016.05.10. 18:00

Fokozott rendőri jelenlét az óvodában

Dunaújváros - Rendőrök lepték el a helyi Kincskereső tagóvodát kedden. A hagyományokhoz híven ezúttal is játékos feladatok sokaságával szórakoztatták a gyerkőcöket.

Szabó Szabolcs

A helyi rendőrkapitányság bűnmegelőzési programjának keretében fut a hatalmas népszerűségnek örvendő ovizsaru program, amelynek számos eseményéről olvashattak már lapunkban.

A kezdeményezés célja, hogy szemléletformáló bemutatók keretében a legfiatalabb korosztály is megismerkedjen a bűnmegelőzési programokkal, valamint az alapvető közlekedésbiztonsági szabályokkal.

A helyi rendőrkapitányság munkatársai kedden a Dunaújvárosi Óvoda Kincskereső Tagóvodájában jártak, ahol számos tanulságos feladvánnyal szolgáltak az aktív és érdeklődő gyereksereg számára.

A programcsomagból nem hiányozhattak az ügyességi és sportos feladatok. A különböző rendőrségi járművek és egyéb technikai eszközök bemutatása. Az óvodások remekül érezték magukat a keddi rendőrségi alkalmi helyszínelésen .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!