Hírek

2013.07.11. 22:00

Hírlapos nyereményeső

Dunaújváros - Óriási nyereményeső hullott csütörtökön délután előfizetőink ölébe: tizenkilencen örülhettek értékes nyereménynek, például tévének, hűtőnek, táblagépnek, GPS-nek...

Körmendi Erzsébet

Mit kellett tennie Szabó Jánosnénak azért, hogy egy LED TV boldog tulajdonosa legyen? Voltaképpen semmit, csak Dunaújvárosi Hírlap előfizetőnek lenni a sorsolás napján - egy napja, egy hete vagy akár ötven éve... Hűséges előfizetőnk minden hajnalban a postaládájában találja a DH aktuális lapszámát, és nyereményeső játékunk jóvoltából még ez az értékes készülék is az ölébe hullott...

- Nagy meglepetés volt, köszönöm szépen - mondta elérzékenyülve Szabó Jánosné.

Az óriási Tavaszi nyereményeső játékunkban automatikusan részt vett valamennyi Dunaújvárosi Hírlap előfizető. A sorsoláskor tizenkilenc győztes nevét húztuk ki, nyereményük összértéke meghaladta a hatszázezer forintot. A LED tévén kívül hűtőgépet, digitális fényképezőgépet, GPS-t, mikorhullámú sütőt, tizenkét táblagépet és két kerékpárt adtunk át.

Munkácsi Imre, a DH felelős szerkesztője köszöntötte régi ismerősként nyertes előfizetőinket. Megköszönte, hogy hosszú időre elkötelezték magukat a DH mellett. Mi, amellett, hogy naponta, a munkánkkal igyekszünk rászolgálni a bizalomra, időnként nyereményjátékkal is kedveskedünk olvasóinknak.

A dunaújvárosi Kerekes Judit boldog nagymama, hiszen DH előfizetésének köszönhetően egy szuper biciklivel örvendeztethette meg unokáját, Sztupa Aurélt. Két éve van rendszeres kapcsolata lapunkkal, korábban árusnál vette a DH-t, vagy a szomszédét olvasta ki, aztán megelégelte ezt, előfizetett, hogy naponta tájékozódhasson a város dolgairól.

Dobrovics Józsefnét maholnap két emberöltőnyi idő köti a Hírlaphoz - közel hatvan éve előfizetőnk és nagyon elégedett a lappal. Azt viszont nem tudja, mi fán terem a táblagép. Bezzeg a mellette álló dédunokája, Krausz Attila nagyon is tisztában van a készülék használatával és értékével. Meglepődött, amikor megtudta, hogy a nagyi révén nyert.

A Baracs-Apátszálláson lakó Ulmer Ferenc nyugdíjasként előfizetőnk, és már egy szép új mosógép tulajdonosa, a daruszentmiklósi Virág Zoltán és kislánya, Csenge Nikolett pedig hűtőszekrénnyel térhetett haza a Dunaújvárosi Hírlap ügyfélszolgálatáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!