Hírek

2015.11.23. 18:06

Holtan találták meg az eltűnt földvári fiút

Dunaföldvár - Hétfőn volt a temetése annak a 22 éves helyi fiatal fiúnak, akit a családja és a rendőrség is eltűntként keresett nagy erőkkel.

Gallai Péter

A duol.hu is beszámolt a 22 éves dunaföldvári H. Gábor eltűnéséről, akit október 30-án hajnalban láttak utoljára, onnantól telefonján sem érték el. Nem sokkal később a helyi Duna-parton megtalálták a korábban a Dunaferr iskolában végzett fiatalember autóját is, benne a kulccsal, valamint a forgalmi engedéllyel. A család és a rendőrség egyaránt nagy erőkkel kezdte keresni az eltűntet, országos körözést adtak ki, de az interneten, a legnagyobb közösségi oldalon is nagyon sokan osztották meg az eltűnéséről szóló felhívást. Azonban a keresés nem járt eredménnyel, Gábort márt csak holtan találták meg.

A barátok, valamint az ismerősök a helyi Duna-parton jöttek össze és gyújtottak gyertyát Gábor emlékére

Lapunk kérdésére Huszti Gábor őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a fiatalembert november 15-én találták meg a Dunában Hartánál:

- Mivel bűncselekményre utaló jelet nem találtak, ezért a rendőrség a rendkívüli haláleset miatt közigazgatási eljárást rendelt el, amelyet a Bács-Kiskun megyei kollégák folytatnak le. Ennek keretében vizsgálnak meg minden körülményt, többek között azt is, hogy baleset, vagy esetleg öngyilkosság történt-e.

A fiatalembertől hétfőn délelőtt vettek végső búcsút Dunaföldváron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!