Hírek

2017.03.21. 20:52

Horgászversenyek éve lesz az idei

Dunaújváros - Nagyszabású horgászversenyeket rendez idén a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület.

Pekarek János

Három nagy horgászverseny lesz az idén Dunaújvárosban - és ez alkalommal valóban elmondhatjuk, hogy egyik nagyobb, mint a másik! Május elsején, mint húsz éve mindig, a kikötői öbölben rendezik meg az évad első nagy, kedvcsináló versenyét. Itt minden létező kategóriában: férfiak, nők, gyerekek, öregfiúk, versenyzők lehet nevezni (gyerekeknek ingyen), majd a horgásztanyán ingyen ebéd lesz. Tavaly rendezték meg az elsőt abból a versenyből, aminek (remélhetően) hagyományos időpontja egy júniusi hétvége lesz: ez a Sziget Kupa.

Egy, a hagyományos dunaújvárosi horgászversenyek közül Fotó: Zsedrovits Enikő

Egy nagyszabású, a városi önkormányzat támogatásával lebonyolított halászléfőző- és horgászverseny a Szalki-szigeten, a szabadstrand öblében, számos kulturális rendezvénnyel, amelynek bázisa a mind ismertebb kemping. De még augusztusban is lesz egy, a Magyar Országos Horgász Szövetséggel közösen rendezendő verseny, abból az alkalomból, hogy ötven éve nálunk rendezték az első hazai horgászvilágbajnokságot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!