Hírek

2017.06.16. 16:55

Nagyot szakítottak a Hírlappal - A kulcsi Bostyai családnak 250 ezer forintot hozott lapunk játéka

KULCS "Most nagyot szakíthat a Dunaújvárosi Hírlappal" elnevezésű játékunkon 250 ezer forintot nyert Bostyai Gyula és neje, Erzsébet. A családot tegnap látogatta meg a DH.

Dunaújvárosi Hírlap

Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató-főszerkesztője tegnap adta át a nyereményjátékunk fődíját Bostyai Gyulának és feleségének Erzsébetnek. A házaspár elmondta, évtizedek óta előfizetői lapunknak, és szinte minden hasonló játékon részt vesznek. Nem is eredménytelenül, hiszen a Fortuna jóvoltából legutóbb egy táskakészletet nyertek. A negyedmillió forintnak pedig most különösen örültek, hiszen a közelmúltban történt tetőcsere után elhatározták, idén a családi ház külső burkolatát is felújítják. E remélhetően most már hamarosan kezdődő munkálatokhoz pedig nagy lendületet és pluszforrásokat biztosít a tegnap átvett 250 ezer forint.

 

A házaspárnak az ünnepélyes átadáson gratulált Jobb Gyula, Kulcs település polgármestere is, akit régi ismerősként köszöntöttek a nyertesek.

Bostyai Gyuláné Erzsébet elárulta, az örömteli siker még jobban meghozta kedvét a további nyereményjátékokhoz, így tovább is nagy kedvvel olvassa a Dunaújvárosi Hírlapot, és már várja a következő játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!