Hírek

2016.03.11. 09:43

Ideges volt, ezért ütött

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki saját bevallása alapján, ok nélkül bántalmazott egy személyt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Szabolcs ellen.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves elkövető 2016. február 14-én éjjel egy dunaújvárosi szórakozóhely előtti parkolóban előzmény nélkül támadt egy számára ismeretlen férfira. A sértett a bántalmazás következtében súlyosan megsérült, ezért a helyszínre érkező járőrök az orvosi segítségre szoruló személyhez biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak. Az adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök fél nap alatt azonosították a helyi támadót.

A nyomozók Sz. Szabolcsot elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy ideges volt, a sértett semmilyen okot nem adott a bántalmazásra.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!