Ideges volt, ezért ütött

2016. március 11., 10:40 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
komment
A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki saját bevallása alapján, ok nélkül bántalmazott egy személyt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Szabolcs ellen.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves elkövető 2016. február 14-én éjjel egy dunaújvárosi szórakozóhely előtti parkolóban előzmény nélkül támadt egy számára ismeretlen férfira. A sértett a bántalmazás következtében súlyosan megsérült, ezért a helyszínre érkező járőrök az orvosi segítségre szoruló személyhez biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak. Az adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök fél nap alatt azonosították a helyi támadót.

A nyomozók Sz. Szabolcsot elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy ideges volt, a sértett semmilyen okot nem adott a bántalmazásra.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

2016. március 11., 10:40 forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...