Hírek

2013.05.02. 16:46

Időközi választás Kisapostagon június 30-án!

A kisapostagi helyi választási bizottság 2013. június 30-ra tűzte ki az időközi képviselő-testületi és polgármester-választást a testület önfeloszlatása miatt.

Pekarek János

Mint arról már beszámoltunk, április 3-án váratlanul feloszlatta magát a kisapostagi képviselő-testület, négy-három szavazati arányban.

A döntés következtében (mivel a megyei kormánymegbízotti hivatal törvényesnek ítélte a határozatot) kilencven napon belül időközi képviselő- és polgármester-választást kell kiírni a településen.

A helyi választási bizottság döntése szerint a választás 2013. június 30-án, vasárnap lesz. Szavazni azon  a napon reggel hat órától este hét óráig lehet.

A kisapostagi választópolgárok május 16-ig kapnak értesítést a választási névjegyzékbe való felvételükről. A névjegyzéket megtekinthetik a polgármesteri hivatalban, május 15. és május 19. között. Ajánlási jogukkal május 31-én 16 óráig élhetnek, ajánlószelvényük leadásával.

A választás eredménye július első napjaiban válhat véglegessé Kisapostagon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!