Hírek

2017.01.03. 17:40

A bekeretezett alkotások jó érzést sugároznak

Dunaújváros - Grabarics Gábor fontosnak tartja, hogy az irodáját bekeretezett gyerekrajzok díszítsék. Több alkotásra is licitál a kft.-je.

Körmendi Erzsébet

Felemelő érzés visszagondolni a novemberi jótékonysági gálára, a teltházas színházteremre, a varázslatos koncertre, a rengeteg támogatásra, a csodás gyermekrajzokból nyílt kiállításra... Az est fővédnökei közé tartozott Grabarics Gábor, a Grabarics Kft. cégvezetője, aki a továbbiakban is aktívan közreműködik abban, hogy a gyermekrajzok közül (lásd licitálási felhívásunkat) minél több találjon gazdára, jelentős összeggel támogathassuk a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványt, azon belül is Pecsét István gyógykezelését.

De szép rajz! - mondták a diáklányok is, amikor rácsodálkoztak a kiállítás egy-egy alkotására Fotó: Ady Géza/archív

- Két-három rajzot szeretnénk megvásárolni, azokat mindenképpen, amelyekre licitáltunk. Bekereteztetjük az alkotásokat, és kitesszük az iroda falára. Továbbá levélben kértük a dunaújvárosi nagyvállalatokat, partnereinket, hogy licitáljanak ők is, és vásároljanak gyermekrajzokat, ezzel is segítsenek - tájékoztatta lapunkat Kótai Henriett, a kft. marketing és közönségkapcsolati vezetője. A szakember meggyőződéssel mondja: a bekeretezett gyermekrajzok jó érzést sugároznak, hangulatossá és barátságossá teszik az irodákat, munkahelyi tárgyalókat.

- Számunkra természetes a segítségnyújtás. Dunaújvárosi vállalatként nemcsak annyi kötelezettségünk van, hogy befizessük a helyi adót, hanem szívesen állunk az itt élő embereket, közösségeket szolgáló értékteremtő kezdeményezések mellé. Dunaújváros számíthat a Grabarics Kft.-re munkáltatóként és ilyen szempontból is.

Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató főszerkesztője hozzátette:

- A rajzverseny aktivitása megmutatta azt, hogy a gyerekeket is foglalkoztatja ez a téma. Ez nagyon fontos, mert ezt magukkal viszik majd a nagybetűs életbe is. Köszönöm nekik és azoknak is, akik úgy gondolták, hogy a duol.hu-n licitálnak ezekre az alkotásokra, megvásárolják a műveket, ezzel is támogatva István mielőbbi gyógyulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!