Hírek

2017.01.16. 14:38

IN MEMORIAM Dr. Tiszamarti Sámuel Miklós 1950-2017

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 66. évében elhunyt dr. Tiszamarti Sámuel Miklós, az ISD Dunaferr Zrt. Munka- és Egészségvédelmi Főosztály főorvosa.

Dr. Tiszamarti Sámuel Miklós az általános iskolát Dunaegyházán, középiskolai tanulmányait Dunaföldváron végezte. A Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzését követően 1976-ban avatták doktorrá.

Pályafutását a dunaújvárosi kórház fül-orr-gégészeti osztályán kezdte és 1978-ban sikeres fül- orr-gégészeti szakvizsgát tett. 19 évet töltött az osztályon, majd új területen igyekezett kibontakoztatni tehetségét.

Az ISD Dunaferr Zrt-nél 1995 óta dolgozott foglalkozás-egészségügyi orvosként, 1996-ban audiológiából, 1997-ben foglalkozás-egészségügyből szakvizsgázott. Főorvosnak 1999-ben, majd intézetvezető főorvosnak 2002-ben nevezték ki. 2009-ben pedig a háziorvosi rezidensi vizsgáját is eredménnyel zárta.

Szakmai felkészültsége, kimagasló tevékenysége mindenki számára példaértékű volt. Kollégáival lojális és következetes volt. Nyugdíjazását követően is aktívan dolgozott, családja és öt unokája tette még boldogabbá a mindennapjait.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a több évtizedes kimagasló és példaértékű szakmai tevékenysége, a közösségért végzett maradandó munkája és emberi nagysága elismeréseként a „Dunaújvárosért Díjat" 2016-ban adományozta részére.

Az ISD Dunaferr Zrt. dr. Tiszamarti Sámuel Miklóst saját halottjának tekinti, temetéséről a gyászoló családdal közösen később intézkedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!