Hírek

2016.07.13. 18:45

Innentől csak több látogatót várnak a Rockmaratonra

Dunaújváros - Túl a Rockmaraton félidején egy rövid összegzésre kértük a rendezvény operatív szervezőjét, Varga Zoltánt.

Balla Tibor

- Túl vagyunk a felén, és úgy néz ki, hogy túl is fogjuk élni, már csak négy nap van vissza. Sok minden fog még múlni ezen az időszakon. A hét végére, a pénteki, szombati napra van a legnagyobb érdeklődés. Azt már biztosan mondhatom, hogy a Megadeth-en lesznek a legtöbben. Olyan nagy volt rá az érdeklődés, hogy vissza kellett kapcsolnunk az elővételi jegyértékesítést, hogy akik biztosra akarnak menni, mert mondjuk kétszáz kilométerről, vagy annál távolabbról utaznak ide, ők is nyugodtak lehessenek. Azt gondolom, hogy a hét végén fogjuk elérni a csúcsot. Összességében jól működik a fesztivál, jó a hangulat. Komolyabb gond nem volt eddig. A hangosítással kapcsolatos panaszokat próbáljuk kezelni, amennyire lehet. Itt, a közelből egyetlen utcából érkezett panasz, velük közvetlenül tartjuk a kapcsolatot. Megpróbáljuk rendezni, amennyire lehet.

A viking/folk vonalas hazai formáció, a Kylfingar még a délutáni meleggel dacolva lépett fel

A Virrasztók egy koncept-zenekar, amely népzenei alapokon jtászik dark-goth-industrial metalt

- Úgy tűnik, kevesebben vannak, mint tavaly.

- Igen. Hosszú ez a fesztivál. Az első hétvégén, inkább vasárnap, hétfőn láthatóan kevesebben voltak, mint tavaly. De ez természetes, nagyjából így is kalkuláltuk, hogy nem fog mindenki tíz napon keresztül jönni. Tavaly is csütörtökön, pénteken, szombaton voltak igazán sokan. Várhatóan idén is így lesz. Eddig jó időnk volt, majd meglátjuk.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!