Hírek

2013.09.20. 18:35

Intézményvezetőket is választottak

Három vezetői állás betöltéséről zárt ülésen határozott a közgyűlés csütörtökön. Döntések.

Körmendi Erzsébet

Dunaújváros közgyűlése az Egészségmegőrzési Központ intézményvezetői pályázatának nyerteseként Kleinné Németh Juditot jelölte meg,, akit jövő hónap elsejétől 2018. szeptember 30. terjedő határozott időtartamra bízott meg a központ vezetői teendőinek ellátásával.

Az iskolák működését elősegítő Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet elnevezésű intézmény igazgatói állására kiírt pályázat nyertesének Farkasné Vörös Magdolnát választotta a közgyűlés, akinek a megbízatása október elsejétől l 2018. szeptember 30-ig szól.

A közgyűlés pályázatot ír ki a lőtér üzemeltetésére (archív fotó: VGY)

Az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai intézmény élére intézményvezetőt választott a testület. A pályázók közül Bölcskei Anna Máriának szavaztak bizalmat a képviselők, aki október elsejétől 2018. szeptember 30-ig láthatja el ezt a feladatot.

A pályázat témakörnél maradva: három kiírás szövegét is elfogadta a közgyűlés. Az önkormányzat üzemeltetőnek ajánlja a csónakházat, valamint a lőteret. A tömegsporttelep - futófolyosóval, birkózócsarnokkal, bitumenes kézilabdapályával, öltözővel, két füves és két salakos futballpályával - szintén jó gazdára vár. Az üzemeltetőnek túl sok dolga nem lenne: gondoskodnia kellene az ingatlan 24 órás őrzésvédelméről, rendben kellene tartania a létesítményeket és a zöldterületeket, és fizetni a közműdíjakat. Az önkormányzat engedélyével fejleszthet is, ha akar ez utóbbi ugyanis nagyon ráférne a tömegsporttelepre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!