Ismét mazsorettek és fúvósok érkeznek az augusztálisra

2017. augusztus 10., 08:00 szerző: Balla Tibor
komment
DUNAÚJVÁROS Idén ismét fúvószenekarok és mazsorettek találkozójával kezdődik Dunaújvárosban az augusztális ünnepi programja.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az előző évek gyakorlatának megfelelően ebben az esztendőben is már augusztus 19-én elkezdődnek az augusztális ünnepi programjai. Az is hagyománynak tekinthető, hogy ezen a napon rendezi meg városunk a Fúvószenekarok és Mazsorettek Nemzetközi Találkozóját, amit idén immár 21. alkalommal teszünk meg.

Idén ismét benépesül a tér a mazsorettlányokkal Fotó: Ady Géza

A programok 16.30-kor kezdődnek, szokás szerint a menetzenével és a mazsorettek felvonulásával. Amikor megérkeznek a térzene helyszínére a Dózsa térre, körülbelül 17.15-kor megnyitják találkozót, majd a közönség elé lépnek a résztvevők: Dunaújváros, Solt, Kiskunlacháza, Banja Luka, Zenica, Szabadka, Ada, Nagyvenyim, Dunaföldvár, valamint a Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete szervezésében előadnak egy Szent Pantaleon Misztériumjátékot.

A rendezvény idén is útlezárással jár, 16 óra és 17.30 között lezárják a Dózsa György út Szórád Márton út és a Városháza tér közötti szakaszát, illetve a Vasmű út Kossuth Lajos utcáig terjedő szakaszát. Ez utóbbi nem teljes zárás lesz, az autóbuszoknak nyitva marad a Vasmű út kórház felőli egy sávja.

Balla Tibor

2017. augusztus 10., 08:00 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...