Hírek

2017.02.27. 20:05

Ismét nyit a tudástár a Dunaújvárosi Egyetemen

Kedden még lehet jelentkezni a helyi campus Mindenki Egyeteme címmel indított, bárki számára nyitott, ingyenes előadásaira.

Szabó Szabolcs

Minden bizonnyal ismét népszerű lesz a Dunaújvárosi Egyetem által indított Mindenki Egyeteme előadás-sorozat, amely március 18-án reggel kilenc órakor rajtol majd a campuson. A részvételhez szükséges regisztráció és jelentkezés határideje, azonban február 28. azaz a mai nap.

A Mindenki Egyetemére bárki jelentkezhet, akit a meghirdetett kurzusok - lásd bővebben az uniduna.hu honlapon - témái közül valamelyik érdekel.

A tavaszi félévben is számos izgalmas és plusz tudást nyújtó előadás várja a régi-új hallgatókat
Fotó: Ady Géza

Az előadás-sorozat programjai közül bármelyik, de akár az összes meghirdetett tantárgy is választható - ezt a jelentkezési lapon kell majd jelezni.

Azon érdeklődők számára, akik felsőfokú végzettséggel (diplomával) rendelkeznek, a Mindenki Egyeteme programja részismereti képzésnek minősülhet, azaz nekik hallgatói jogviszonyt tudnak biztosítani és diákigazolvány igénylésére is jogosulttá válnak a résztvevők.

A Mindenki Egyeteme programjában részt vevők számára a részvételről a félév végén elismerő oklevelet adnak át az intézmény vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!