Hírek

2017.04.14. 18:25

Fokozott ellenőrzésre számítsanak a hosszú hétvégén

Dunaújváros - Váljon mindenki számára világossá: ittasan semmilyen járművet nem lehet vezetni!

Pekarek János

A tapasztalatok alapján a húsvéti ünnepek alatt országosan, így a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó közutakon is a forgalom növekedésével kell számolni.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megnövekedő forgalomra való tekintettel a 2017. április 14., péntek és április 17., hétfő közötti időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra, a forgalom segítésére, valamint a zavartalan közlekedés biztosítására.

Pénteki ellenőrzés - Dunaújvárosban és környékén is fokozott rendőri jelenlétre készüljenek Fotó: Zsedrovits Enikő

A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében végzik tevékenységüket és elsőrendű feladatként tekintenek a gyalogosok és a kerékpárosok védelmére.

A balesetek elkerülése érdekében a járművezetők a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak a szeszes italok fogyasztásától! Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! - így szól a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság aktuális közleménye.

Németh Miklós rendőr őrnagy, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedési osztályának vezetője lapunknak elmondta: alapvető céljuk megelőzni az ittasan okozott baleseteket, és a minimumra csökkenteni az ittasság miatt bekövetkező veszélyhelyzeteket! Ezért a húsvéti hosszú hétvége alatt fokozott rendőri ellenőrzést végeznek Dunaújvárosban és környékén az ittas vezetők kiszűrésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!