Hírek

2014.05.05. 15:40

Egészség a résztvevőknek - milliók a kórház új CT-berendezésére

Dunaújváros - Minél többen részt vesznek a Richter Egészségváros szűrésein, tanácsadásain, programjain, annál több pénz gyarapítja a kórház CT-számláját.

Körmendi Erzsébet

A Richter Egészségváros beköltözik egyetlen nap erejéig Dunaújvárosba, mégpedig a Dózsa mozi előtti térre május 17-én, jövő héten szombaton. A rendezvény ingyenes, számos különleges, az egészség megőrzése szempontjából értékes programot kínál. Továbbá: a Richter Gedeon Nyrt kétmillió forint alapadományt ajánl fel a Szent Pantaleon Kórház számára, a sürgősségi és a tervezett betegellátás hatékonyabb végzését lehetővé tevő új CT berendezés megvásárlásához. A kétmillió forint csak adományalap, azt a résztvevők tovább növelhetik minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal. Minden egyes pont plusz háromszáz forintot jelent! Tehát: a dunaújvárosiak minél aktívabban tesznek az egészségükért ezen a napon, annál jobban gyarapodik a jótékonysági számla.

Lesznek szűrések, tanácsadások, véradás, családi programok, színpadi műsor, különböző előadások. Kifejezetten hölgyeknek szóló műsorok, beszélgetések és bemutatók is várják a résztvevőket, a családokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!