Hírek

2016.08.10. 13:05

Jelentősebb útfelújítás - A megnőtt a forgalom igénybe veszi az Erdősor burkolatát

Dunaújváros - Jelentősebb útfelújítás kezdődött napokkal ezelőtt az Erdősoron, illetve annak Diófa utcai kereszteződésében.

Körmendi Erzsébet

Sztankovics László, a körzet önkormányzati képviselője lapunk kérdésére válaszolva elmondta, hogy komoly gépjárműforgalomnak van kitéve az Erdősor az ott működő iskola, vendéglátó egység, valamint az üzletek miatt. A nagy terhelés hatására több helyen megrongálódott a burkolat és megsüllyed az úttest, amit toldozni-foltozni már nem volt értelme. Ezért döntöttek úgy, hogy önkormányzati költségvetési forrásból most egy jelentősebb útjavítást végeznek azon a környéken. Ehhez látott hozzá a napokban a kivitelező cég.

Buczi Tamás dolgozik munkagépével az Erdősor úthelyreállításán Fotó: Ady Géza

A képviselő tájékoztatása szerint néhány helyen felújítják a burkolatot, valamint a Diófa utca és Erdősor kereszteződését hozzák rendbe, mégpedig két üzemben. Jelenleg az Erdősor felőli részen dolgoznak, a Diófa utca felőli szakaszra pedig majd később került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!