Hírek

2016.02.25. 18:30

Közterületen 100 ezer órát töltöttek a rendőrök

Dunaújváros - Suszter Tamás őrnagy, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság megbízott vezetője csütörtökön értékelte a 2015. évben végzett szakmai tevékenységet.

duol.hu

Ünnepélyes állománygyűlés keretei között február 25-én értékelte Dunaújváros rendőrkapitánya a múlt évben végzett tevékenységet, amely nem volt sajtónyilvános. Az ott elhangzottakról a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata adott ki tájékoztatást.

Ebből kiderül: Suszter Tamás őrnagy a tavalyi évben - Nagy Zoltán ezredes irányítása alatt - végzett szakmai munkát jónak értékelte. Részletesen beszámolt az elért eredményekről és a megtett intézkedésekről, valamint meghatározta azokat a pontokat, amelyben további javulást vár.

Suszter Tamás megbízott kapitányságvezető beszélt arról is, miben  vár további javulást

A megbízott rendőrkapitány kiemelte, hogy a regisztrált bűncselekmények száma jelentősen csökkent a kapitányság illetékességi területén és a felderítési mutatók is az elmúlt évek legjobbjai.

Jelentős sikerként könyvelte el, hogy a közterületen elkövetett bűncselekmények számában szintén nagymértékű csökkenés mutatkozott, amelyet egyrészt a közterületen eltöltött százezer órát meghaladó órának és polgárőrségekkel történő kiváló együttműködésnek, másrészt a magas színvonalon végzett megelőzési tevékenységnek tulajdonított.

A kapitány köszönetet mondott az önkormányzatoknak, a társszerveknek, valamint a helyi ügyészségnek és bíróságnak az év során nyújtott anyagi és erkölcsi támogatásért, valamint a szakmai alapokon nyugvó folyamatos párbeszédért, egyben köszönetét fejezte ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományának a kitartó, magas szakmai színvonalon végzett munkájáért. Dr. Varga Péter dandártábornok, megyei főkapitány az állománygyűlés elöljárója kiválóra értékelte a dunaújvárosi rendőrök tavalyi évben végzett munkáját. Nem csak a rendőrkapitányság állományának, hanem a rendőrségi dolgozók hozzátartozóinak is köszönetet mondott a 2015. évben tanúsított támogatásukért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!