Hírek

2015.05.01. 14:28

A hónap diákjait köszöntötték a közgyűlési teremben

Dunaújváros - A hónap diákjai elismerő oklevelet Friedrichné Pethő Ilona, a polgármester kabinetvezetője adta át.

Körmendi Erzsébet

Az Arany iskola leány kézilabda csapata kiemelkedő sikereket ért el a diákolimpián. A csapat tagjai: Szűcs Noémi Dominika, Szoták Florina, Kaczor Gréta, Hír Alexandra, Gróf Lilla, Izsák Dóra, Ongai Dóra Ramóna, Mészáros Adrienn, Ladányi Laura.

A dózsás Köller Donát kitűnő bizonyítványával és versenyeredményeivel is példát mutat társainak. Gárdonyi iskola: Orsós Erika jó tanuló és remekül táncol. A Hild röplabdázói megnyerték a diákolimpiát: Bohnicsek Szilveszter, Szabó Péter, Stefanovics Krisztián, Kalmár Ákos, Kholman Norbert, Kiss Marcell, Kun Benedek, Tar Szabolcs, Guzmics Richárd, Gebhardt Áron, Sárik Martin és Gebhardt Norbert. A Lorántffy iskolából Lehoczky Dorina és Rostás Alexandra bejutott a Szakma Sztár országos döntőjébe. A Móra iskolából Posta Vanessza példás magaviseletű, szorgalmú tanuló. A Petőfi dicsőséges sakkozói: Lőkös Viktória, Fejes Réka, Csóka Nikolett, Márkus Dóra. A Széchenyi Természet- és Sporttudományi verseny országos döntőjét megnyerte a Rudas csapata: Gortva Lúcia, Turcsán Fruzsina, Boros Viktor, Proksza Manó Xavér. A széchenyis Vörös Flóra kiváló gyorsúszó. A Vasváriból Ágoston Antónia a tankerületi nyelvi verseny 1. helyezettje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!