Hírek

2014.04.03. 17:55

Jobbik: a kampányt már megnyerték

A helyi Fidesz és MSZP is csak egymással volt elfoglalva a kampány során, ezzel szemben a Jobbik a város és az emberek valós problémáival foglalkozott - mondta a párt országgyűlési képviselőjelöltje, Pintér Tamás.

Gallai Péter

Csütörtöki kampányzáró sajtótájékoztatóján Pintér Tamás hangsúlyozta: a Jobbik képviselőjelöltjei több ezer fórumot, utcai fogadóórát, vitát, lakossági találkozókat tartottak azért, hogy az emberek megismerhessék választási programjukat. Csak Fejérben kétszázra tehető az ilyen találkozások száma, a 4-es körzet minden településre többször elmentünk. A Jobbik programközpontú kampányt folytatott, ezzel szemben a Fidesz és az MSZP stratégiája a sárdobálásra, iszapbirkózásra épült, valódi szakmai elképzelések nélkül.

Pintér Tamás hisz abban, hogy Dunaújváros jobb sorsra érdemes: - Egyik legfontosabb teendőmnek az ISD Dunaferr megmentését tartom, de megerősítjük a közbiztonságot, egészségügyet és felszámoljuk a politikusbűnözést. A közvéleménykutatók szerint folyamatosan nő népszerűségünk, mostanra a Jobbik vált a kormánypárt egyetlen kihívójává. Anélkül, hogy bármit is elkiabálnék: mindezek alapján elmondhatjuk, hogy a kampányt a Jobbik nyerte meg, de itt nem állunk meg, a vasárnapi szavazáson is szeretnénk győzni.

A plakátrongálóknak és az iroda betörés megrendelőjének is üzent Pintér: hiába hiszik azt, hogy megállíthatják őket, ez nem fog sikerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!