Hírek

2015.03.12. 15:25

Már nem Pintér Tamás a Jobbik városi elnöke

Dunaújváros - Már nem Pintér Tamás, hanem Simon Csaba a Jobbik városi elnöke. Megvan ennek az oka.

Pekarek János

A Jobbik támogatottsága történelmi csúcson áll - de nincs megállás! Ezzel a közvéleménykutatásokra alapozott kijelentéssel kezdődött a párt sajtótájékoztatója csütörtökön az Irodaházban. Majd azzal folytatódott, hogy e tény: a Jobbik stabilan a második erő, vagyis saját értékelésük szerint kormányváltó erővé léptek elő, több szerkezeti változtatást is eredményezett a pártban.

Így választókerületi, azaz komolyan hierarchizált rendszert üzemeltet ezután, a feladatok hatékonyabb elosztása érdekében. Ennek következménye, hogy a Jobbik dunaújvárosi elnöke, Pintér Tamás már nem csak pártja megyei alelnöke, hanem a 4. számú (dunaújvárosi) választókerület elnöke is. A városi elnök ezután Simon Csaba lesz.

Pintér közölte: csatlakoznak a Jobbik meghirdette önkéntesség évéhez és országos aláírásgyűjtési akcióhoz. A Jobbik a férfiak számára is bevezetendő, 40 évi munkaviszony utáni nyugdíjról, a bevándorlás elleni érdemi fellépésről, a békéről és Magyarország semlegességéről az ukrán konfliktusban, további az ingyenes internet bevezetéséről kér véleményt.

 

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!