Újraélesztési rekordkísérlet: Jócskán túl vannak a félidőn!

2017. május 22., 20:30 szerző: Balla Tibor
komment
DUNAÚJVÁROS Már túljutott a félidőn a legújabb dunaújvárosi újraélesztési rekordkísérlet. Ha a hátralévő időben is lelkesen és keményen kitartanak, visszavesszük Szombathelytől a rekordot.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Persze ehhez komoly összefogásra van szükség. Ebben pedig nincs hiány. Az idei rekordnál feltűnő, hogy a környező települések is fontosnak érezték, hogy kivegyék a részüket az újraélesztésből. Ha csak a tegnapi napot nézzük: képviseltették magukat a nagyvenyimi védőnők és a dunavecsei egészségügyisek.

A rendőrség munkatársai, Nagy Enikő, Vaskó Szabó Mónika, Mata Dávid és Kovács Zoltán aláírják a részvételről szóló molinót

Az iskolák hozzáállásával sincs gond, szombat délután óta a Széchenyi gimnázium, a Bánki iskola, a Rudas iskola, a Hild iskola tanulói és tanárai is kitettek magukért. Csakúgy, mint a Szent Pantaleon kórház aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályának munkatársai, de egy fél éjszakát a Corner kávéház személyzete és törzsvendégei is magukra vállaltak, valamint a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának dolgozói, a Gorillaz játékosai, az acélmű ifi csapatának tagjai is büszkék lehetnek magukra.

Már csak pár nap, és ünnepelhetünk!

 

Balla Tibor

2017. május 22., 20:30 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...