Jól haladnak a munkálatok - Új burkolatot kap az Ady Endre utca páratlan oldala

2017. július 17., 08:00 szerző: DH-információ
komment
DUNAÚJVÁROS - Térkőburkolatot kap az Ady Endre utca páratlan oldalán található járdaszakasz. A munkálatok már javában zajlanak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Képviselői munkám során mindig is kiemelten koncentráltam arra, hogy a polgárok igényeit meghallgatva és összehangolva valósítsuk meg a fejlesztéseket és egyéb fontos beruházásokat.


A lezárt járdaszakasz - hamarosan megújul 	Fotó: Ady Géza

- A közelmúltban több, korábban rossz állapotban lévő járdaszakaszt sikerült modern térkőburkolattal kiváltani. Ez több szempontból is előnyös, hiszen egy vezetékcsere, vagy meghibásodás esetén nem kell visszabontani az aszfaltot, vagy egyéb más burkolatot, elég felszedni a térkövet, és már dolgozhatnak is a szakemberek. Ez a költségkímélőbb megoldás is - mondta el lapunk megkeresésére Gombos István, az 1. számú választókerület képviselője, aki az idei terveiről is beszélt lapunknak:

- A most zajló, Ady Endre utca páratlan oldalán található járdafelújítása mellett szintén térkövet kap a Barátság útja 54-56. szám között található járda, az Eszperantó úti garázsok utáni útburkolatot is felújítják, és a Kossuth Lajos utca 3. szám előtt található parkolót is letérkövezik. A felsorolt munkálatokra 21 millió forintot fordítanak.

DH-információ

2017. július 17., 08:00 szerző: DH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...