Hírek

2014.02.17. 18:35

Jótékonysági bál az Arany iskolában

Dunaújváros - Az Arany János Iskola szülői szervezete ismét megrendezi a jótékonysági szülő-pedagógus bált. Az eseményre a Dab.Docler jégkorongozói és a DPASE labdarúgói is felajánlottak relikviákat, amelyekre licitálni lehet.

Gallai Péter

A bál március elsején lesz az intézmény aulájában, a rendezvény teljes bevételét pedig az iskola újonnan kialakított helyiségére, a játék kuckó kialakítására és berendezésére fordítják majd. Az új terem biztosítja majd a diákok kikapcsolódását, a szabadidős programok színvonalas megrendezését. Az eseményre már nagyon sok szülő ajánlott fel tombolatárgyakat, de a nemes ügy mellé álltak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói és a Dunaújváros PASE labdarúgói is. Előbbiek Tőkési Lajos 75-ös számú mezét adományozták hozzájárulásként, utóbbiak a csapattagok által aláírt focilabdát ajánlottak fel. A két ereklyére nyilvánosan lehet licitálni a Facebook közösségi portálon február 28-án 20 óráig, a dunaújvárosi sport relikviák aukciója név alatt futó oldalon. Ajánlatot tenni a licitáló teljes nevének és a felajánlott összegnek a kiírásával lehet, a kép melletti hozzászólásban. A hokimez jelenleg 11 ezer 500 forintnál, a labda pedig 10 ezer forintnál jár. Tehát van még idő, hogy ezek az összegek magasabbak legyenek, ezáltal segítve a jó ügy megvalósulását. Egyébként az Acélbikák játékosai a nyertesnek a bálon személyesen dedikálják a mezt, ahol fellép a Hajnali utazók country és rock együttes, a Max Pain táncosai, a hajnalig tartó retró videó diszkót pedig DJ Mini szolgáltatja mindenki ellenszolgáltatás nélkül, azaz ingyen.

Az iskolához kapcsolódó, aktuális hír, hogy többek között a tavalyi bál bevételéből az informatikai terem fejlesztése valósult meg a napokban. Az új számítógépek régi és elavult monitorait cserélték le korszerű lapos kijelzőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!