Hírek

2013.11.17. 20:31

Jótékonysági bálon táncolhattak

Kétezer forinttól százezer forintig terjedtek a Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány javára tett felajánlások hagyományos őszi jótékonysági báljukon.

Munkatársunktól

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány őszi hagyományos bálján csak a vacsoraterítékből háromszáztizenkettőt kellett az asztalokon elhelyezni, és akkor még nem is számoltuk azokat, akik hozzájárulásos jeggyel érkeztek!

A zsúfolásig megtelt tornateremben szülők, nagyszülők, rokonok előtt az iskola alapfokú művészeti oktatásában tanuló diákjai mutatták be zenés, énekes és táncos produkcióikat. Az est fénypontja most is a nyolcadikosok keringője volt!

A mezőfalvi alapítványi báloknak már komoly hagyománya van! Minden év novemberében különleges dekoráció kerül az iskola tornatermének oldalfalaira. A művekkel Weöres Sándor születésének századik évfordulója előtt tisztelgett az intézmény közössége. A képeket a tanítványok tervezték, kivitelezésükben pedagógusok, volt diákok segítettek, akik középiskolásként, közösségi munka keretében tértek vissza. A falon elhelyezett rajzokra – a mezőfalvi báli történetekben először – licitálhattak is a vendégek. Mindenkinek nagyon tetszett az új kezdeményezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!