Hírek

2015.10.08. 13:31

Jövő évtől már Dunaújvárosi Egyetem!

Dunaújváros – Jövő évtől már Dunaújvárosi Egyetem néven működhet a helyi campus. Jön az alkalmazott tudományok egyeteme!

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Főiskola rektora Dr. András István és a város polgármestere, Cserna Gábor által jegyzett sajtóközlemény szerint az elmúlt években végzett fejlesztő tevékenység nyomán, a dunaújvárosi intézmény mind a hazai és mind a nemzetközi porondon kiváló eredményeket ért el az alkalmazott tudományokban.

A közleményben olvasható: „Az oktatásban és kutatásban megvalósított innovációk, valamint a nemzetközi felsőoktatási kapcsolatrendszer nyomán elért eredmények bizonyították, hogy a Dunaújvárosi Főiskola maradéktalanul megfelel a törvényben meghatározott feltételeknek, a döntés pedig egyben az elmúlt években végzett fejlesztő tevékenység elismerése. Dunaújváros önkormányzatának, a város meghatározó vállalatainak, valamint Dunaújváros és Fejér megye képviselőinek támogatásával az egyetemmé váló főiskola a jövőben is elkötelezetten folytatja tevékenységét, erősítve regionális szerepvállalását.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!