Hírek

2015.06.02. 15:06

Jubilál a Híd Egyesület

Dunaújváros - Hagyományos éves közgyűlését tartotta az alapításának huszadik jubileumát ünneplő Híd Egyesület. Tisztújítás is volt.

Körmendi Erzsébet

Az egyesület közgyűlésén Rohonczi Sándor ügyvivő beszámolt a múlt évi munkáról, gazdálkodásról és ismertette az idei terveket. A múlt évi fő tevékenységük az önkéntesség további népszerűsítése volt, ezzel biztosítva a fenntarthatóságot, valamint a hátrányos helyzetűeknek való segítségnyújtást. A programjuk keretében 10 önkéntes több mint 1300 órát teljesített. Végig kiemelkedő szerepet kapott a hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerő-piaci integrációjának elősegítése, az esélyegyenlőség.

Fotó: Ady Géza

Az elmúlt év jelentős változása volt az egyesület költöztetése az irodaházból a Csillagházba. Az ügyvivő vezénylésével, egy szűk kis csapat, több hónapon át, minden szabadidejét feláldozva oldotta meg az irodaváltást.

- A térségi kohéziót erősítő szakmai klubjaink is rendszeresen működtek. Rendezvényeink mindenki számára elérhetőek és nyitottak voltak. Az elmúlt évben is a legeredményesebb a Marketing klub volt - mondta Rohonczi Sándor. Majd a tervekkel folytatta: az idei év kiemelten fontos az egyesület életében. Decemberben lesz az alapítás 20. évfordulója, amit méltóan szeretnének megünnepelni. Programsorozatot indítanak és újragondolják a következő 20 év stratégiáját, feladatait, majd ünnepi közgyűlés keretében megemlékeznek a két évtized fontosabb eseményeiről, meghatározzák a következő időszak stratégiai irányát. A Híd Egyesületnek jelenleg több mint kétszáz tagja van, a társadalom számos területéről. A hét szakmai klub működését újra gondolja a vezetőség, az önkéntesség népszerűsítését viszont folytatják.

Ennek szellemiségét tükrözi a tisztségviselők megválasztása. Az egyesület elnöki tisztét továbbra is Rauf Pál látja el, társelnöknek Grabarics Gábort választották meg. Az ügyvivő Rohonczi Sándor. Tagok: Szauterné Pintér Tünde, Farkas Imre, dr. Kálmán András, valamint a sikeres üzletemberek klubját vezető Urbán László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!