Hírek

2015.06.30. 14:19

Jubiláló tagokat köszöntött a Dunaferr DV Vasas Szakszervezet

Dunaújváros - Jubiláló tagokat köszöntöttek a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség vezetői kedd délelőtt az MMK-ban.

Körmendi Erzsébet

A Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség megbecsüli azokat a szépkorúakat, akik nyugdíjasként is megtartják szakszervezeti tagságukat, ma is, amikor nem túl népszerű a mozgalom. Martikán Mihály, a nyugdíjas bizottság elnöke azt mondta  köszöntőjében: Oly´ korban élünk, amikor a szakszervezet nem kívánatos jelenség a palettán, és a hűség sem a legnépszerűbb emberi magatartásforma. Ettől még értékesebbekké válnak azok, akik több évtizedes tagsággal rendelkeznek, és ezért van az, hogy a szakszervezetők vezetők nagy odaadással készítik elő a jubileumi rendezvényeket. A nagy létszám miatt három részre osztották az évfordulósokat.

Több éves tagságot köszönt meg Martikán Mihály és Mucsi Zoltán
Fotó: Ady Géza

Elsőként a 60, 65, 70 éves szakszervezeti tagsággal rendelkezőket köszöntötték napokkal ezelőtt, majd a 45, 50 évesek következtek. Tegnap pedig azokat köszöntötték jubileumi ajándékkal - a hölgyeket virággal is - akik 40 éve, 1975-ben, illetve 55 éve 1960-ban léptek be a DV Vasas kötelékébe. A rendezvényen Mucsi Zoltán elnök is üdvözölte az évfordulós nyugdíjasokat, majd Kőszegi Sándorné Marika szavalata és gyönyörű kórusdalok tették még szebbé az ünnepet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!