Hírek

2017.05.19. 17:45

Harmincéves az Útkeresés Segítő Szolgálat

DUNAÚJVÁROS - Fontos mérföldkőhöz érkezett az Útkeresés Segítő Szolgálat, amely a többi között alkotói pályázattal is ünnepli e jeles évfordulót.

Szabó Szabolcs

Az Útkeresés Segítő Szolgálat 30 éves fennállása alkalmából pályázatot hirdetett, amelynek témája: a család és az összetartozás. A beadandó alkotások formátuma: vers novella vagy mese, maximum 3 oldal terjedelemben. A pályázaton az alábbi korosztályok indulhatnak: 1-2. osztályos, 3-4-5. osztályos, 6-7-8. osztályos tanulók.

Az Útkeresés Segítő Szolgálat idén is számos programmal várja a családokat és az érdeklődőket Fotó: Archív

A feladat különlegessége, hogy az alább felsorolt szavakat kell beépíteni a készülő művekbe: szivárvány, mazsola, napfény, ölelés, játék, kincs, meglepetés, szeretet.

A pályázathoz kérik, hogy szerepeljenek az alábbi adatok: a pályázó neve, törvényes képviselő neve, címe és elérhetősége, pályázó osztálya, iskola, osztályfőnök neve. A benyújtási határidő: június 30, cím: Útkeresés Segítő Szolgálat, 2400 Dunaújváros, Bartók B. u. 6/b.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!