Jubileumi vadásznapra várják a szakmabelieket és családtagjaikat szombaton

2017. augusztus 12., 08:30 szerző: Szente Tünde
komment
ALAP Augusztus 12-én, szombaton rendezik a XXV. Fejér Megyei Vadásznapot. Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei területi szervezete és a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság idén is szeretettel várja az érdeklődőket a Kazsoki tanya vadászházához.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Délelőtt 10 órakor a Bakony Vadászkürt Egyesület kürtjelzésével veszi kezdetét az ünnepség. A vadásznapi őzbak terítékre kísérése után felhangzik a Vadászhimnusz. Varga Gábor országgyűlési képviselő, majd Pechtol Lajos kamarai titkár köszöntőjét Mészáros János címzetes apát vadásznapi áldása követi. A kitüntetések átadása után a vadászház emlékfalánál elhelyezik koszorúikat az intézmények és szervezetek képviselői.

Idén is gazdag program várja a vadásznap vendégeit Fotó: Ady Géza

A gazdag programkínálatból íme néhány, kedvcsinálóként: vadászkutya-bemutató, Vári Dávid látványkonyhája, vadfőző-verseny Sági Szilárd közreműködésével, koronglövő-bajnokság, íjászat, hintózás, kézműves kirakodóvásár és trófea-bemutató.

A zenei kínálatot Varga Feri és Balássy Betti gyermekműsora indítja, színpadra lép a Ten Dance tánccsoport, a Mezőföld Népi Együttes, a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes.

Szűcs Judit koncertjét a tombolasorsolás után Szabó Ádám harmonika koncertje követi.

Vacsorához szól a nóta Újvári Marika és Csuti Csaba nótaénekesekkel Oláh Kálmán zenekara kíséretében. Este 9 órától 10 óráig a Dirty Slippers zenekar játszik, hogy azután átadja a terepet Dj. Flaty retro diszkójának.

Szente Tünde

2017. augusztus 12., 08:30 szerző: Szente Tünde

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...