Hírek

2013.07.07. 17:51

Julis néni kilencven éves lett

Nagykarácsony – Mindenütt, de egy kis település életében különösen jelentős eseménynek számít, amikor kilencvenéves lakót köszöntenek.

Körmendi Erzsébet

Nagykarácsonyban a Jókai utcában lakó Szenczi Györgyné Julis néni július 3-án ünnepelte a kilencvenedik születésnapját. Az önkormányzat vezetőinek és dolgozóinak képviseletében Scheier Zsolt polgármester köszöntötte az ünnepeltet kedves szavakkal és egy szerény ajándékkosárral. Szabóné Nyigrényi Judit jegyző pedig a jókívánságok mellett átadta a miniszterelnök által küldött emléklapot is a szépkorú asszonynak.

Szenczi Györgyné Julis néni hálásan köszönte az ajándékokat

Julis néni nagyon örült a köszöntőnek, a vendégeknek és az ajándékoknak is. A család részéről fiai, lányai, veje, menye, 10 unokája és 12 dédunokája ünnepelt Julis nénivel közösen. A születésnapos asszony háztartásbeliként dolgozott, továbbá földműveléssel is foglalkozott. Hobbija a rádiózás: a szentmiséket hallgatja legszívesebben a készüléken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!