Hírek

2013.06.24. 15:34

Jutalomátadás és ballagás Nagykarácsonyban

Nagykarácsony – A Vörösmarty iskolában olyan hangulatú volt a ballagás is, mint minden ünnepség: meghitt, családias.

Körmendi Erzsébet

Kevés diáknak adatik meg, hogy élete legmeghatározóbb nyolc évét olyan családias légkörben töltse, mint amilyen a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, Nagykarácsonyban uralkodik

Fájó szívvel indultak el szombaton délután a nyolcadik osztályosok, hogy körbejárják a tantermeket utoljára, a falak között töltött évek lezárásaként. A legszebb ajándékot viszik magukkal: nyugodt gyermekkort, szeretetteljes emlékeket, jó alapokat, amit tanáraiktól kaptak.

Ballagók és vendégek (Fotók: Rankasz Brigitta)

Besenyei János igazgató megköszönte a munkájukat, s jutalmakat adott át. A ballagók közül dicsőségtáblára került Kerti Erik, aki több területen is kitűnt – elnyerte az alapítvány pénzjutalmát és sport emlékplakettet kapott. Oláh Erik nyolc éven át jeleskedett sportban, és az iskola legudvariasabb felsős tanulója lett. Aranytollat kapott a szépen író Szilágyi Viktória.

Lelkes diákokban ezután sem lesz hiány a Vörösmarty iskolában. Az ötödikesek közül oklevelet kapott Pinke Kata, Klics Magdolna, Scheier Noémi, Simon Dorina az országos aerobic-versenyen nyújtott kimagasló teljesítményéért.

Kerti Erik, Horváth Adrienn: Most múlik pontosan (mellettük Péter Gyöngyi tanárnő)

A búcsúzó diákok emléket is hagytak maguk után: osztálynévsorral teleírt szalagot kötöttek az iskola zászlajára. Majd az iskola kilencvenkét tanulója kapta meg bizonyítványát. Az utolsó ölelésekben benne volt a rég várt nyári szünidő fuvallata – játék felhőtlenül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!