Hírek

2014.12.08. 19:55

Karácsonyi előadás gárdonyis diákoktól

Dunaújváros - Formabontó ajándékot adtak a városnak a gárdonyisok, a Bartók segítségével: egy színházi előadást, ingyen.

Pekarek János

Karácsonyi ajándékul egy színházi előadást készítettek a Gárdonyi Géza iskola diákjai és tanárai a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házával közösen. Az egy szegény család karácsonya című produkcióban az intézmény szinte minden tanulója és dolgozója részt vett. A színdarab gerincét a Gárdonyi művészeti csoportjai adták: felléptek az énekkarosok, a táncosok, és a színjátszók is, az első osztályosoktól egészen a nyolcadikosokig.

A helyiséget és a színpadtechnikát mindehhez ingyen biztosította a Bartók: ezért az előadások teljesen ingyen kerülhettek a nézők elé.

Hétfőn délelőtt két teltházas előadást láthattak így a város óvodásai. Az este ötkor kezdődött produkciót pedig a szülők, rokonok, barátok, meghívottak nézhették végig, tudtuk meg Dobra László igazgatótól.

A darab két mesélővel kezdődött. Egyikük azzal nyitotta meg az előadást: karácsony közeledtével mindannyian mintha kissé jobbak, engedékenyebbek, szeretetteljesebbek lennénk...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!