Hírek

2014.01.30. 10:20

Katasztrófavédelem: főigazgató-helyettesi szemle

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese, Dr. Tollár Tibor tűzoltó dandártábornok tartott szemlét a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon és helyi szervezeti egységeinél szerdán.

A főigazgató-helyettes Székesfehérváron, Sárbogárdon és Dunaújvárosban is megtekintette az igazgatóság ingatlanjait, valamint a tűzoltóságok gépjármű- és eszközparkját. A szolgálatban lévő állomány valamennyi helyszínen tiszteletadással fogadta a szemlére érkező elöljárókat és feljebbvalókat. A nap zárásaként külön elismerést váltott ki a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság laktanyájában épített és folyamatos bővítés, fejlesztés alatt álló terepasztal, amely különböző katasztrófavédelmi műveletek mutat be. Az építésében a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola villamos tagozatos tanulói a középiskolások közösségi szolgálatának keretében vettek részt, a munkájukat több tanulótársuk önkéntesként segítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!