Hírek

2012.11.23. 15:48

Javítják a veszélyes úthibákat

Dunaújváros - Olvasónk hívta fel figyelmünket a városban hemzsegő kátyúkra. A DH utánajárt, kérdéseinkre Németh Tünde, az önkormányzat sajtószóvivője válaszolt.

Körmendi Erzsébet

 

November végére kijavíthatják az úthibákat (Fotó: Lázár Zsolt)

A kis felületű útburkolat javítására a HBG-T Kft.-vel kötött szerződés 2012. októberében lejárt. Az utak kátyúzása valóban vontatott volt az elmúlt időszakban, ezért a szerződés lejárta után technológiát és vállalkozót váltott a városüzemeltetési és fejlesztési osztály: az önkormányzat most a  DVG Zrt.-vel javíttatja az úthibákat, a  december 31-ig érvényes szolgáltatási szerződés alapján.  A városüzemeltetési igazgatóság szakembere felméri a javítandó részeket, és az őszi hónapokban  keletkezett kátyúk javítását már elkezdte a vagyonkezelő cég. A napokban dolgoztak a Bocskai, az Aranyvölgyi, a Dózsa Gy. út  balesetveszélyes úthibáinak felszámolásán. A kivitelező ígérete:  november végéig elkészülnek a kátyúzással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!