Hírek

2015.05.01. 17:33

Májusi Mulatság a főtéren

Dunaújváros - A karácsonyi forgatag és a szilveszteri buli után a Májusi Mulatságon is kiválóra vizsgázott a város főtere.

Körmendi Erzsébet

A változékony időjárás ellenére sokan kilátogattak a városháza előtti térre, ahol Májusi Mulatság kínált kellemes időtöltést, szórakozást és kikapcsolódást a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt.

- Jók voltak a felvonulásos, sör-virslis május elsejék is annak idején, sőt, a szigetre is lementünk a családdal évekkel ezelőtt. De ez az új megoldás is nagyon tetszik. A belvárosban van, közel és szerintem nagyon színvonalas rendezvényhelyszín a főtér. Ha az ember nem csinál mást, csak leül a szökőkút szélére és hallgatja a zenét, már az is nagyon jólesik - vélekedett az egyik részt vevő, Hódosi Gyula péntek délután.

Volt mit hallgatni, az biztos, hiszen egymást érték a színvonalas műsorszámok a színpadon.

- Kellenek a sztárfellépők, a csalogató nevek, az biztos. De a helyi fiatalok tehetsége is lenyűgözi az embert. Büszkék lehetünk rájuk - mondta Tóth Józsefné. Neki nagyon tetszettek például a gárdonyis diákok, a mazsorettek, örömmel hallgatta a Rudas tanulóinak dalait, és hozzátette azt is délután, hogy a férjével együtt természetesen ott marad a főtéren az esti Dolly Roll koncerten is.

A gyerekek sorversenyeken és különböző játékokon például mesebuszon, trambulinon, körhintán múlathatták az időt. Továbbá kiállítók és árusok is gondoskodtak arról, hogy a rendezvényen résztvevők jól érezzék magukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!