Hírek

2017.02.20. 19:49

Kazánt cserélnek, ventilátort javítanak

Dunaújváros - Több helyi oktatási intézményben is fontos munkálatokhoz járul hozzá a város önkormányzata.

Szabó Szabolcs

A Pentelei Waldorf Iskola és a Pentelei Molnár János Mentálhigiénés Általános Iskola és Szakképző Iskola fűtését biztosító kazán üzemeltetését és karbantartását a DVG Zrt. végzi. Az említett oktatási intézményben a kazán meghibásodott, a szivattyú és a tágulási tartályok, valamint a két intézményt külön-külön kiszolgáló két darab korszerű kondenzációs kazán cseréjére félmillió forintot fordít az önkormányzat.

A városi tornacsarnokot üzemeltető UNISZOL arról tájékoztatta a hivatalt, hogy az épületet kiszolgáló egyik fűtőventilátor meghibásodott, emiatt a csarnokban csak félig üzemel a fűtés. A szükséges javítási munkát - amit a DVG Zrt. szakemberei végeznek majd el - a város támogatja - döntöttek a csütörtöki közgyűlésen a képviselők.

Bár nem közvetlenül segíti a helyi diákokat kiszolgáló oktatási és sportintézményeket, ám évről évre remek lehetőséget nyújt a dunaújvárosi középiskolások sokszínű tehetségének bemutatására a Fejér Megyei Diáknapok, amelynek idén áprilisban Székesfehérvár ad otthont. A több ezer résztvevőt vonzó ifjúsági összművészeti seregszemlét hárommillió forinttal támogatja a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!