Hírek

2016.06.09. 16:30

Képviselőként dolgozik tovább

Dunaújváros - Nem volt könnyű kampány, de összességében és a végeredmény szempontjából a Fidesz sikert könyvelhet el - hangsúlyozta Cserna Gábor csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Körmendi Erzsébet

A folytatásban pedig azt mondta el, hogy az elmúlt három hónapban kaptak mindent... Főleg a PM, a DK és a Jobbik olyan lejárató kampányt folytatott a Fidesszel és annak képviselőjelöltjével szemben, ami Dunaújvárosra nézve volt káros, semmibe vette hat év eredményeit.

A Fidesz ezzel szemben következetesen haladt végig az úton. Lassingleitner Fruzsina ajtóról ajtóra kopogtatva, nap mint nap beszélgetve, ha kellett a lépcsőházban, máskor az utcán találkozott a lakókkal, és az általuk felvetett problémákra kereste a megoldást - sok esetben sikerrel is járt, számos eredményt tud felmutatni.

Cserna Gábor és Lassingleitner Fruzsina

- Őszinte szívvel köszönöm meg mindazoknak a támogatást, akik a kormányzópártba helyezték a bizalmukat, és a jelöltünkre voksoltak Bízom benne, az ellenzékiek negatív kampánya a közgyűlésben nem folytatódik, mert Lassingleitner Fruzsinának a körzet, a Római, a Váci, a Domanovszki, az Erkel, a Liszt lakóinak a képviselete a dolga. Meggyőződésem, szorgalmas, becsületes képviselővel gazdagodott a város közgyűlése - mondta Cserna Gábor.

Lassingleitner Fruzsina még egyszer megköszönte a szavazók bizalmát, és hangsúlyozta: folytatja a megkezdett munkát. Az elmúlt hetekhez hasonló konstruktív együttműködésre törekszik, folytatja a párbeszédet a lakókkal, hogy együtt építsék, fejlesszék tovább a körzetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!