Hírek

2015.12.03. 18:30

Képzésekről egyeztettek - A főiskola és a Bánki közötti együttműködésre is kitértek

Dunaújváros - Felsőoktatással és szakképzésekkel összefüggő kérdésekről egyeztettek a városházán szerdán.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere tájékoztatta lapunkat arról, hogy Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárral, dr. Dorkota Lajossal, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgárával, dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselővel, dr. András Istvánnal, a DF rektorával és Mészáros Virág kancellár asszonnyal rövid konzultációt tartottak a szakképzéssel összefüggő kérdésekről szerdán Dunaújvárosban.

Dr. Galambos Dénes, dr. Dorkota Lajos, Cseresnyés Péter, Cserna Gábor, Mészáros Virág, valamint dr. András István a szerdai találkozó és egyeztetés után a polgármesteri tárgyalóban

Az egyeztetésen kitértek a Dunaújvárosi Főiskola és a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Bánki Donát Gimnáziuma és Szakközépiskolája között létrejött együttműködésre. A résztvevők érintették az integrált szakképző központ fejlesztési lehetőségeit, különös tekintettel a duális képzésekre, amellyel kapcsolatban az államtitkárság várja a főiskola koncepcionális javaslatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!