Hírek

2015.04.16. 12:24

Egy anonim dunaújvárosi jótevő két kerékpárt ajánlott fel a gyerekek oktatásához

Dunaújváros - Egy anonimitásának megőrzését kérő városlakó két kerékpárt ajánlott a a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítványnak.

Gallai Péter

A nemes gesztust annak érdekében tette, hogy az iskolás korú gyermekek megfelelő felkészítést kaphassanak a biztonságos kerékpáros közlekedésre. A két járművet Orosz Csaba tűzoltó alezredes, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke az ajándékokat tartós használatra ünnepélyes keretek között átadta Németh Miklós rendőr századosnak, a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnökének. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság épületében megtartott eseménnyel kapcsolatban elmondták: a Decathlon áruházon keresztül a közalapítványhoz eljuttatott kerékpárokhoz a felajánló pluszban vásárolt két kerékpáros bukósisakot is. Ami szintén a gyerekek biztonságát szolgálja.

Orosz Csaba alezredes (balra) adta át a felajánlott kerékpárokat Németh Miklós századosnak

Orosz Csaba és Németh Miklós megköszönte a felajánló támogatását, utóbbi pedig biztosította arról az elnököt, hogy a kétkerekűeket hatékonyan tudják majd használni a képzések és a versenyek során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!