Hírek

2015.11.02. 17:08

Keressük Dunaújváros és környéke legszebb gyermekmosolyát

Dunaújváros – Az elmúlt években rendkívüli népszerűségnek örvendett a Dunaújvárosi Hírlap gyermekmosoly-pályázata. Idén sem szakítunk a hagyományokkal: november 12-ig várjuk a jelentkezéseket.

Dunaújvárosi Hírlap

Évek óta nagy sikerrel fut a Dunaújvárosi Hírlap gyermekmosoly-pályázata. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel lapunk egészen november 12-ig, azaz jövő hét csütörtökig várja olvasóink családi felvételeit. A pályázóknak nem kell mást tenniük, mint a kiválasztott fotókat feltölteni a DH internetes kiadására, a duol.hu portálra.

A pályázat további menetéről: fontos kiemelni, hogy a kiírásnak megfelelően olyan fényképet tudunk elfogadni, amelyen a gyermek egyedül és közelről látható.

Természetes, hogy minden szülőnek, nagyszülőnek a saját gyermeke, unokája a legszebb a világon, viszont a lapban csak a hozzáértő zsűri által kiválasztott fotók jelennek meg.

Az utóbbi évek gyakorlatát követve, a fotókat hármasával közöljük majd, ezekre lehet szavazni novemberben. Az első három legtöbb szavazatot elért gyermek idén is jutalmat kap.

Munkatársunk hétfőn délelőtt a Dunaújvárosi Óvoda Zalka Máté utcai tagintézményében készítette e vidám felvételeket.

A Dunaújvárosi Hírlap facebook-oldalára a pályázatra beérkező összes fotót együtt szemlézhetik majd olvasóink. E felületen szimpátiaszavazást is indítunk majd.

Lapunk idén is meghirdette gyermekmosoly-pályázatát, amelyben Dunaújváros és környéke legszebb gyermekmosolyát keressük.

Pályázni a Dunaújvárosi Hírlap internetes oldalán, a duol.hu-n lehet egészen november 12-ig.

Szabó Péter, Förhécz Kende játék közben. Fotó: Zsedrovits Enikő

A gyermeküket benevezni kívánó szülők a következőképpen jelentkezhetnek pályázatunkra: a duol.hu portálon található felhívásunkon belül lehetőség van a gyerkőc fotójának feltöltésére, amihez fontos, hogy csatolják a szülői beleegyezést is a pici fényképének megjelenésére vonatkozóan, valamint a beküldő szülő címét, telefonszámát és e-mail elérhetőségét is fel kell tüntetni. Fontos, hogy a fotó jó minőségű, minimálisan 500 kB méretű legyen!

És persze az sem baj, ha friss, három hónapnál nem régebbi a fotó. Olyan fényképet tudunk elfogadni, amelyen a gyermek egyedül, közelről látható.

Természetes, hogy minden szülőnek, nagyszülőnek a saját gyermeke, unokája a legszebb a világon, viszont a lapban csak a hozzáértő zsűri által kiválasztott fotók jelennek meg. A képeket hármasával közöljük majd, ezekre lehet szavazni novemberben. Az első három legtöbb szavazatot elért gyermek idén is jutalmat kap (1. díj 30 000, 2. díj 20 000, 1. 10 000 Ft. Ezen felül 1-1 db családi wellness fürdőbelépőt Kehidakustányba, illetve 1-1 fél éves Kobold előfizetést. Valamennyi gyermek fotóját szimpátiaszavazásra bocsátjuk az interneten, a Dunaújvárosi Hírlap facebook-oldalán, a közülük legtöbb szavazatot elnyerőt 1 db családi wellness fürdőbelépővel Kehidakustányba, illetve egy fél éves Kobold előfizetéssel díjazzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!