Hírek

2011.03.10. 03:26

Két legyet egyszerre

Dunaújváros - Rövid helyzetkép az Ady Endre utcából: távhővezetékcsere, felmart útburkolat, nehézkes közlekedés és ingerült autósok. Meddig tart még a felfordulás?

Szulik Ákos

- Az elmúlt hetekben munkatársaink az egyes és a hármas lépcsőház közötti egyik korosodó távhővezeték cseréjén fáradoztak. A munkálatok, az aszfalthiány kijavítását is beleértve, ma fejeződnek be - tudtuk meg Fekete Györgyitől, a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. szóvivőjétől, aki kiemelte: - A hibaelhárítás mellett korszerűsítés is történt! A korrodált vezetékek egy részét modernebb és gazdaságosabb szerelvényekkel váltottuk ki. Az idei felújítások ezzel még nem értek véget: az Ady Endre utcában, több szakaszban, teljesen kicseréljük majd az elhasználódott vezetékeket, s ugyancsak ebben az évben nagyszabású korszerűsítésbe kezdünk a Gábor Áron utca mögötti, másfél kilométeres vezetékszakaszon is - tájékoztatott a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!