Hírek

2014.02.18. 15:30

2000 aláírást már leadott a Fidesz

Dunaújváros - A Fidesz helyi szervezete egy emberként gyászolja dr. Kukorelli Sándor jegyzőt, a helyi választási iroda vezetőjét.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor, a Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöke elmondta a keddi sajtótájékoztatón: dr. Kukorelli Sándor halála pótolhatatlan veszteség.

Választási információkkal folytatta: a 4-es választókörzetben egyetlen nap leforgása alatt közel 2000 választópolgár ajánlását gyűjtötték össze a Fidesz-KDNP közös jelöltje, dr. Galambos Dénes számára. Az aktivisták február 28-ig gyűjtik az ajánlásokat.

Cserna Gábor és dr. Galambos Dénes a sajtótájékoztatón (Fotó: Ady Géza)

Cserna Gábor szerint roppant egyszerű, miért sikerült ilyen rövid idő néhány óra alatt ennyi támogató aláírást összegyűjteni: az emberek kiállnak a 2010-ben megkezdődött második rendszerváltás mellett. Ami azt jelenti, hogy hazánknak van ereje megadóztatni a bankokat, a multikat, csökkenteni a rezsit. Továbbá letörték az inflációt, nőttek a bérek, ma negyedmillióval többen dolgoznak, mint négy éve, és az unió átlagát meghaladó, stabil gazdasági növekedést értünk el. A Fidesz-KDNP alkotta szövetség erős, egységes. A négy éve megkezdett program folytatásához kérte a választópolgárok támogató aláírását.

Galambos Dénes megköszönte a dunaújvárosi és a körzet másik nyolc településen lakó aktivisták segítségét és az aláírók bizalmát ajánlásukkal a rezsicsökkentést, a családok támogatását, a nyugdíjak megvédését támogatják. A jelölt elmondta, a Fidesz hamar szeretné az országban mindenütt összegyűjteni a szükséges aláírásokat, hogy minél előbb jóváhagyják az országos listát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!