Hírek

2016.12.21. 19:15

Kétszázezer forintot gyűjtöttek a kórháznak

Dunaújváros - Kétszázezer forint jött össze a helyi kórház javára azon a jótékonysági tea- és forraltbor-árusításon, amelyet a Fidesz dunaújvárosi szervezete tartott.

Gallai Péter

Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke közleményben tájékoztatta lapunkat a december 16-án tartott jótékonysági akció eredményéről.

Dr. Dorkota Lajos (balra), a MEKH elnöke, Dunaújváros és Fejér megye díszpolgára, illetve dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő is tevékeny részt vállalt az akcióban Fotó: Ady Géza

A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete az idei évben is megtartotta hagyományos jótékonysági programját, amely során 200 ezer forint gyűlt össze. A lélekmelegítő tea és forralt bor köré egyre több támogató csatlakozik, év mint év segítve a Szent Pantaleon Kórházat.

Rendkívül fontosnak tartom az ilyen és ehhez hasonló támogató programokat, amelyek megmutatják a közösség erejét, összekovácsolják a segítőket. Az összegyűlt adományt a közeljövőben hivatalosan is átadjuk a Szent Pantaleon Kórháznak."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!