Hírek

2012.12.06. 21:22

Kétszer jött a Mikulás a Csillagvirág óvodába

Dunaújváros – A rendőrök virgáccsal és szaloncukorral terelték a közlekedőket, az álmikulások pedig ellepték az utcákat, iskolákat, boltokat. Egyre több helyre azonban kétszer is csengetett a Mikulás...

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág egységének gyerkőceihez kétszer is bekopogtatott ma a Nagyszakállú. Délelőtt előbb hivatalos látogatást tett, majd valamivel ebédidő előtt követeit is elküldte – természetesen némi ajándékputtonnyal felvértezve. A Csillagvirág óvodát felkereső Mikulás-követek ezúttal a Dunaújvárosi Főiskoláról érkeztek.

 

A Csillagvirág egység gyerkőcei előbb meglepődtek a Nagyszakállú váratlanul betoppanó követein, majd örömmel vették birtokba a főiskolai hallgatók ajándékait (Fotó: Vohlmann György)

A campus hallgatói szervezetének képviselői rengeteg meglepetést, plüsállatkát, társasjátékot adtak át a kicsiknek. A gyerekek Mikulás- és karácsonyváró dalokkal köszönték meg a duplázott ajándékosztást. A rövid műsor után pedig kezdődhetett a felhőtlen játék a Csillagvirág óvoda tornatermében. Ahol a Mikulás kétszer csengetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!